Fantastiskt Pris Män Keen Venture vattentät pro adskor SS19 Blå Skor 1olz28hR

  • 898 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,462  s.kr589
Spara: 60% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Fantastiskt Pris Män Keen Venture vattentät pro adskor SS19 Blå Skor 1olz28hR
Fantastiskt Pris Män Keen Venture vattentät pro adskor SS19 Blå Skor 1olz28hR
Fantastiskt Pris Män Keen Venture vattentät pro adskor SS19 Blå Skor 1olz28hR

Keen

Angelägen Venture vattentät Walking ShoesThis mångsidig, allrengöringsmedel walking sko utför otroligt på leden eller runt staden. Med en bekväm mellansula och ventilerande övre, är dessa skor byggda för effektivitet på en rad olika typer av terräng. Vattentät övre


Venture vattentät Walking skor konstruerade med en prestanda mesh övre, och tillhandahålla hållbara väderskydd och enastående andningsförmåga. Tillsammans med den prestanda mesh, en ventilerande foder hjälper till att säkerställa en konstant tillförsel av färsk, kall luft som fungerar för att kyla hela tiden. Angelägen torr teknik är också införlivas med den övre till ge motstånd mot svett och fukt vilket är oundvikligt under träning. Ventilerande membran håller fötterna svala, torra och bekväma som det transporterar bort svett och fukt så att du kan fokusera på din prestation utan obehag eller distraktion. TPU överlägg swathe mellanfoten för att ge ökad hållbarhet, stöd och stabilitet. Slutföra övre är en hastighet krok snörning system möjliggör enkla justeringar och garanterar en säker, bekväm passform.


Dual-Density EVA mellansula


En EVA-mellansula ger betydande dämpning och komfort för att förbättra din prestanda så du kan bo på din optimala nivå, för längre. Håller bra stötdämpande förmåga, absorberar mellansulan stötar när du flyttar hela gångcykeln ger motståndskraftiga dämpning och minska riskerna för potentiella personskador. Dessutom en flyttbar, dubbel densitet PU fotbädd säkerställer varaktig förtrampas komfort. Ett Konnectfit häl capture system arbetar för att ge en inlåsta passform genom att säkra mellanfoten ordentligt inom skon samtidigt ett pinnhål på baksidan mellansula verk att säkerställa överlägsen komfort för hälsenan. Cleanspot NXT naturliga lukt kontroll säkerställer att inte bara dina fötter förblir skyddade varje promenad, men så gör dina skor; cleanspot NXT naturliga lukt kontroll innebär att insidan av skon förblir lika hållbart som utsidan. Kombinationen av hållbarhet, komfort och support skapar en sko som ger optimal prestanda garanterar dig senast ännu längre, även i snön.


Keen.All-terräng yttersula


Keen.all-terräng yttersulan ger ultimata, all-around skydd, och säkerställer meningsfull dragkraft. Denna hög dragkraft främjar grepp på en mängd ytor samtidigt leverera hållbarhet måste du gå avståndet. En fullängds stabilitet shank läggs för att minska chanserna för vrist rullande eller skada uppstår genom att ge lite mer stabilitet till foten samtidigt av ojämn terräng. Att slutföra yttersulan är 4mm Multi riktning klackarna designad för att ge dragkraft på de mest ojämna ytorna och i de mest oförutsägbara väderförhållandena så kliver du ut med säker fot för en säker promenad.